• Zimná udalosť 2023

Milí hráči, pripravte sa opäť vymaľovať mesto na bielo!
    Naše zadávateľky úloh, Ami a Izabela, znovu potrebujú vašu pomoc s výzdobou Mistletownu na sviatočnú sezónu. Pomôžte im, vypočujte si Aminine príbehy a bavte sa pri rozbaľovaní darčekov a získavaní čarovných cien! Pre viac informácií kliknite tuto!

Výsledky vyhľadávania

1. Lord Palino

Úroveň cechu a SK cech expedícia

Ja si myslím že úroveň 100 by mala už byť finálna pre cechy. Jasné že niektorí ju dosiahli ale to sú dlhé roky akumulácie z expedície Cechových bojov+sochy cti aj CVC ktoré sa má vypnúť. Ak by sa pridali úrovne tak pre nové cechy už bez CVC nebude možné dostať sa nad 100. úroveň v nejakom...
  2. Lord Palino

Diskusia Diskusia: Mini výzvy

tak zabudnutý chrám je omnoho lepší ako väčšina ak berieš % na políčko nakoľko zaberá len 12 políčok, nepotrebuje cestu a dáva 40/40 základný bonus + podľa doby ďaľší na cechové boje. možno by si vedel zbúrať mnoho slabších budov na útok a viac sa zamerať na výrobu bodov výskumu alebo tovaru. a...
  3. Lord Palino

Diskusia Pokec o všetkom

tak jasné, všade nájdeš dobré cechy ale to neznamená že aj server je dobrý. Skôr ma zaujímala aktivita: obchodovanie s tovarom, nahadzovanie, cechové boje a tak ..
  4. Lord Palino

záleží ako si na tom. V odmenách by mali byť aj vylepšenia sochy opereného hada a následne aj hadie ostne, hadie plutvy atď. (zdroj: beta server). Ak máš v meste horšie budovy tak sa to určite oplatí ale ak máš celé mesto na lepšej úrovni tak by mohla byť zaujímavá odmena za poslednú úlohu...
  5. Lord Palino

Diskusia Diskusia: Vylepšenia Cechových bojov 2023

je to len jednorazové umiestnenie a na konci šampionátu aj tak cech pravdepodobne nezíska celkový vyhratý šampionát lebo pravdepodobne bude cech so šiestimi výhrami. a následne by sa mal počet výhier v šampionáte resetovať takže akurát hráči v takomto cechu: 1. nezískajú dosť úlomkov na vežu...
  6. Lord Palino

Diskusia Pokec o všetkom

ahojte, na ktorom svete sa podľa vás teraz najlepšie hrá? len zisťujem aké sú pomery inde ;)
  7. Lord Palino

ak správne pozerám tak tieto minivýzvy naskočia už zajtra ráno spolu s expedíciou :)
  8. Lord Palino

Diskusia Diskusia: Hradný systém

Mám takého tušáka že hradné body by sa mohli dostávať v eventoch ako milestone potom čo bude chýbať bonus v móle ktoré bolo odobrané a pravdepodobne aj za usadlosti keďže pribúdajú nové a starší hráči nemajú motiváciu ich moc hrať a možno aj v aréne ako týždenná odmena (tie aktuálne nie sú nič...
  9. Lord Palino

Cechove boje

Ja si myslím že to je okej ak nie je v skupine 6 a viac silnych cechov nakoľko sa potom zle bojuje si myslím. A druhý point je aj ten že musia byť asi skupiny v platinovej proporcionálne k diamantovej tj. ak sa znížia platinové mali by sa aj diamantové a to by už boli jemné pretlaky.