záleží ako si na tom. V odmenách by mali byť aj vylepšenia sochy opereného hada a následne aj hadie ostne, hadie plutvy atď. (zdroj: beta server). Ak máš v meste horšie budovy tak sa to určite oplatí ale ak máš celé mesto na lepšej úrovni tak by mohla byť zaujímavá odmena za poslednú úlohu: dokončenie všetkých špeciálnych produkcii.Vieme aj cosi viac o odmenach? Na zahranicnych forach som videl ze tam je viacero uloh dokonci 24hod produkcie v kratkom case..cize nastava otazka ci sa oplati plytvat zrychleniami len koli crepom na casovo obmedzenu budovu ktorej aktivita vyprcha a budem ju mat len ako odpad v meste? Myslim tym ze nie len ulomky napr v nasledujucej minihre ci bude aj ina odmena?
Ja hram styl efektivita budovy vs.miesto v meste tj kolko coho dostanem z danej budovy na ukor miesta...ak zvladnem zatazenie 105 na bojisku , nehram V.uroven expe lebo obranu mesta neriesim mne ten chram nepomoze aj keby pridal 200 percent k utoku kedze uz vo vyssom zatazeni na bojisku je take percento zanedbatelne urobis tak par stretov navyse vs kolko ti padne armady za to to mne nestoji..preto som sa opytal ci sa do buducna budu menit ceny ale dakujem ti za odpovedzáleží ako si na tom. V odmenách by mali byť aj vylepšenia sochy opereného hada a následne aj hadie ostne, hadie plutvy atď. (zdroj: beta server). Ak máš v meste horšie budovy tak sa to určite oplatí ale ak máš celé mesto na lepšej úrovni tak by mohla byť zaujímavá odmena za poslednú úlohu: dokončenie všetkých špeciálnych produkcii.
tak zabudnutý chrám je omnoho lepší ako väčšina ak berieš % na políčko nakoľko zaberá len 12 políčok, nepotrebuje cestu a dáva 40/40 základný bonus + podľa doby ďaľší na cechové boje. možno by si vedel zbúrať mnoho slabších budov na útok a viac sa zamerať na výrobu bodov výskumu alebo tovaru. a +20% bodov na zber ti zdvihne poriadne zbery. u mňa mesto vyrobí aj vďaka chrámu okolo 2000 bodov denne a CBčko aj keď chodím do 110 sťaženia prinesie len okolo 800 denne a to musíš odklikať a strácať vojakov ...Ja hram styl efektivita budovy vs.miesto v meste tj kolko coho dostanem z danej budovy na ukor miesta...ak zvladnem zatazenie 105 na bojisku , nehram V.uroven expe lebo obranu mesta neriesim mne ten chram nepomoze aj keby pridal 200 percent k utoku kedze uz vo vyssom zatazeni na bojisku je take percento zanedbatelne urobis tak par stretov navyse vs kolko ti padne armady za to to mne nestoji..preto som sa opytal ci sa do buducna budu menit ceny ale dakujem ti za odpoved
Zatiaľ nie je známe ako často sa tieto mini výzvy budú objavovať v hre. Ale asi to bude skôr nepravidelne.Ahojte. Mini vyzvy budu raz za mesiac? Teraz sa nezobrazili spolu s CE.
Ano, Juber na bete spominal ze sa budu spustat nahodne. Jedine co by malo byt fixne je, ze to bude na zaciatku CEZatiaľ nie je známe ako často sa tieto mini výzvy budú objavovať v hre. Ale asi to bude skôr nepravidelne.