Žeby sa konečne pohli ľady?
ake mas kompetencie Blau?
vitaj...
konečne tu niekto je na koho sa dá obrátiť...držím ti palce...
ja sa pamatam odkedy to hram tak ty si 4 v poradi
Keby som do predu vedel že hračovi Tibo se nedá verit tak dobre nemám rád ludi čo nedržia sliby a drúha vec pratele si vyberam podla toho ako sa chovaju nemám rád ludi pošlu žadost do pratel ani správe ani ahoj a podobneje to neslušne najviac ludi čo se chovaju ako namyslenci nepoznáju čest slovom podstatou živote kto nedrži slib nemá u pratel čo hládat je to iste ako keby sme dali realne život zachránar by povedal pridem ale by neprišiel nechal by vás tam nech si zavolate inu zachránu službu takove jednani nemá premna potencial .Nech nečak že takovým pomožem se nekam dostat či študovat psychologiu na to si hládate odpovede inde mna to nezaujma ten čo nedržuje slib ume nemá vyznám ,Poďte si pokecať o FoE, či len tak.
Ako sa máte?![]()
Na začiatku každého eventu posielajú newsletter a tam je zvyčajne nejaký darček. Chodí to na e-mail, ktorý si zadal pri registrácii vo FoE. Ak ho nemáš nastavený, tak skús ho zadať v nastaveniach hry v profile. Ak by bol problém, píš na hernú podporu.Čauko,
chcel by som sa spýtať, že FoE zvykne na maily posielať nejaké odmeny pri eventoch či také niečo. Kde sa dá prihlásiť či niečo podobné, aby som mohol aj ja dostávať nejaké tie odmeny.
Ďakujem.