Priestor pre diskusiu ohľadom hernej udalosti Halloween 2023
Akákoľvek spätná väzba je vždy vítaná!
Ja hrám aby som si oddýchol, v práci mám študovania a edukácie mraky.Odporúčam všetkým hráčom aby sa zaregistrovali na beta servery a tam skúšali eventy, ktoré majú prísť do hry. Najdôležitejšie je dôkladne prečítať informácie o udalostí a ako to celé funguje Hodnotiť neukončenú udalosť predčasne nepovažujem za správne. Hrať bezhlavo a nerozmýšľať radšej nie
Obavam sa ze 3000 ti na bronzovu ligu stacit nebude. Jedine ze by tuto novu mechaniku vela hracov totalne vyfailovalo.už som na to trochu prišiel ako to hrať, davam ešte tomu šancu, môj cieľ je mať 3000 bodov na lište a dostať sa aspon do bronzovej ligy, aby som mal eventovu budovu vylepšenu na zakladne maximum čo je 8lvl
ja osobne som ešte diamanty nepoužil, nemam jake ani, eventovu budku budem mať určite aspon to zakladne plne vylepšenie, zo začiatku som tiež nadaval na tento event ale prišiel som nato ako to hrať a celkom fajn mi to ide si myslimSúčasný event je pre mňa najhorší zo všetkých čo som prešiel teda najhorší z pohľadu neplatičov resp.tých čo nemajú dia nafarmené , (pomohlo tomu aj to že nemám rád takéto kartové hry) . 11 dní do konca a mám 20 zubov , úlohy splnené ,ostáva len 1 každodenná čiže 11x cca 450 na jedného bosa tých 450 miniem ako lusk , takže to je 1 bos na deň , lebo potvory dávajú za max s bonusom častejšie ako ja , kým sa dostanem do finále musím sa uzdravovať aj 5x musím meniť karty aby som nebojoval so silnou kartou proti slabej čo tiež pýta zuby ,kupovať si dalšie karty za zuby nehrozí , ďalší dvaja bosovia nedostupný . velkú cenu som prešiel len 2,5 stránky vylepšenie len 3x ,v lige skončím prinajlepšom ako amatér
musím uznať že vývojári to teraz „dobre „ nadstavili cena je fajnová tak asi nebude málo tých čo spravia prievan vo svojich naškrečkovaných zásobach diamantov alebo v peňaženke
holt keď neplatím utrem hubu ,ale čo by som chcel zadarmo?
Možno je to práve naopak , pochopili že to bez dia nedajú tak na to prdiaOhladom mechaniky kartovej hry je to nieco nove. Nieje to top, ale su aj horsie eventy. Tu nespokojnost skor pripisujem nepochopeniu hry u hracov. Ked sa pozeram na ligove vysledky, tak ten event nepobrala skoro polovica ludi.