DeletedUser5918
Hosť
no ok teda , len dufam ze vysledky nebudu kvoli 500 dia (cca 7eur) zmanipulovane ako vsetko na slovensku

Odpovede každého hráča hodnotíme spravodlivo bez štipky nadržiavania, čo Ti určite potvrdia účastníci minulých súťaží. Nie je v našom záujem organizovať súťaže pre dopredu vybraných výhercov. Ak by som niekomu chcel podarovať diamanty, určite by som to ja sám za seba nerobil formou súťaže, ale poslal by som ich hráčovi priamo do hry a basta.no ok teda , len dufam ze vysledky nebudu kvoli 500 dia (cca 7eur) zmanipulovane ako vsetko na slovensku![]()
![]()
![]()
Každý deň sa v súťaži mení bodové ohodnotenie a je možné, že v daný deň súťažiaci môže získať viac bodov za správne odpovede ako za predchádzajúce tri dni, nakoľko každá správna odpoveď v každý deň má iné bodové ohodnotenie.sissy lu , asi si ma nepochopila .
to niesu narazky ale z mojho pohladu vylepsenia ako tuto sutaz zdokonalit a aby sutaziaci nekoncili po jedne vynechanej odpovedi , lebo dobre vieme ze nemaju uz sancu na vitazstvo (tak ako aj ja )
a ano mas pravdu pravidla boli jasne stanovene , preto pripominam predposledny bod tychto pravidiel :
-- FoE tím si vyhradzuje právo kedykoľvek súťaž zmeniť...
takze neber moje pripomienky ako narazku ale ako uzitocne postrehy , dakujem
p.s. fakt si neviem predstavit ako byvali sportovec , ze sutazim neaku sutaz (hokej, futbal, tenis,atd..) a nevidim v nej priebezne vysledky , az po skonceni sutazi ...to je trosku cez ciaru si myslim preto som pisal ze ked uz organizator nema cas na kazdodene vyhodnocovanie , staci zverejnovat odpovede ja ich zratam ( pomozem ) a spravim priebeznu tabulku z vysledkami ...to je vcsetko co som chcel
p.s2 . pridanie bonusoveho spetneho casu je v moci organizatora, myslene je to tak , ze ked uz su neni zverejnene jednotlive odpovede na ulohy , tak by sa malo dat stale nane spetne odpovedat aby mali sancu vyhrat vsetci aj novy hraci co sa napr.dnes regli a aj tí ktory sa z inych dvovodou nemohli zucastnit jednej ci dvoch uloh
Každý deň sa v súťaži mení bodové ohodnotenie a je možné, že v daný deň súťažiaci môže získať viac bodov za správne odpovede ako za predchádzajúce tri dni, nakoľko každá správna odpoveď v každý deň má iné bodové ohodnotenie.
Opakujem, priebežné výsledky súťaže nerobíme, nie preto, že by sme ich nechceli robiť alebo nestíhali pridávať, ale preto, že z minulých súťaží máme negatívne ohlasy, kedy po priebežných výsledkoch mnohí súťažiaci prestali súťažiť a v súťaži zostali iba traja hráči, ktorí mali isté tri výherné miesta.
Čo sa týka otázky nechať otvorené všetky otázky, aby dodatočne na predchádzajúce otázky mohli odpovedať i novo zaregistrovaní hráči, Ťa nepoteším, nakoľko v zadaní je jasné napísané, že odpovede môžeš pridávať do pridania ďalšej úlohy. Momentálne sú takto stanovené pravidlá, ktoré určite nemienime v polovici súťaže meniť, lebo i takúto situáciu sme v minulosti riešili a boli na úpravy počas súťaže zmiešané ohlasy. Nevylučujeme, že v budúcnosti pristúpime k tomu, že nastavíme súťaže tak, že sa bude dať počas celej súťaže odpovedať na všetky otázky, ale určite to stanovíme a zadáme do pravidiel od začiatku, aby to bolo jasné všetkým súťažiacim ešte skôr ako začnú súťažiť.
Neboj, nikto na teba neútočí za to, že máš konštruktívne nápady a užitočné postrehy. My, vo FoE tíme sme vďační za každý ohlas a nápad. Za tie Ti isto ďakujeme! Dotkla sa nás len úvaha o možnej zmanipulovanosti súťaže, nakoľko si veľmi zakladáme na serióznosti, čestnosti a spravodlivosti každej jednej súťaže, poriadanej na tomto fóre.
Tešíme sa na odpovede, a súťaž bola vynikajúca všetko sa dalo nájsť potrebné a niečo sa aj priučiloPo skončení druhého kola pridáme správne odpovede i tipy!
Takze ty cakas aj to ze tu sutaz zrusia ? Lebo mozu, aj to je v pravidlachVeď je to o rýchlostí, musíš čakať čokoľvekJa som 6-tú úlohu stihol akurát včas
![]()