Zdravím toho 10.7. keď spustíte Titan, o koľkej to bude čas ?
čo robi schopnosť jednotiek Presné oko?
Brána Hydra ma ten istý bonus ako terakotova armada?
Stačí dobrý cech a plány nie sú problém.3. Ak máte budovy oblúk, projekt dažďového pralesa a iné čo dokážu získať plány ste vo výhode v opačnom prípade vynaložíte minimálne dvojnásobne úsilie získať ich
Stačí mať v meste správne volené budovy, vylevelovaný Frontenac + do kolónie napchať čo najviac továrni a hráč dokáže byť sebestačný aj bez výmeny tovarov medzi ostatnými hráčmi ( samozrejme pokiaľ sa človek nikam neponáhľa a ide si svojim tempom. Hovorím z vlastnej skúsenosti - aj keď som len v Jupiteri, mám z každého tovaru po 30k + a to som si vyrobil sám bez nutnosti meniť tovary s ostatnými hráčmi ).5. Je nevyhnutné akceptovať fakt že bez viacerých produkčných budov na tovar vzájomná výmena v pomere 2:1 zostane otázna
To akože v dnešnej dobe Oblúkov 80+ má ešte niekto nedostatok BV na sklade?6. Platí to aj pre body vyskumu ak ste boli ľahostajní ukladať ich pôjde to veľmi ťažko s levelovanim
Skúsený hráč je niečo iné ako ten čo hrá túto hru menej ako rokZa mňa to zas až taký strašiak není
Stačí dobrý cech a plány nie sú problém.
Stačí mať v meste správne volené budovy, vylevelovaný Frontenac + do kolónie napchať čo najviac továrni a hráč dokáže byť sebestačný aj bez výmeny tovarov medzi ostatnými hráčmi ( samozrejme pokiaľ sa človek nikam neponáhľa a ide si svojim tempom. Hovorím z vlastnej skúsenosti - aj keď som len v Jupiteri, mám z každého tovaru po 30k + a to som si vyrobil sám bez nutnosti meniť tovary s ostatnými hráčmi ).
To akože v dnešnej dobe Oblúkov 80+ má ešte niekto nedostatok BV na sklade?![]()
Možno by sa našli aj takí čo sú ochotní utratiť peniaze len aby boli tam kde sú. Zatiaľ o takých neviemAk hrá menej ako rok, nemá čo robiť v Titane. A tovary na VB boli avizované a sa pozri, aké percentá / posilnenia dávajú. To keby bolo len za BV, tak by to bolo moc jednoduché boostnutie.
mne sa to páči ,čím hra má väčšiu obtiažnosť tým je to zaujímavejšie.. to sa tvorcom podarilo aspoň to má šťavu ...netreba po každej aktualizácii lamentovať a vymýšlať ako to obísť...Možno by sa našli aj takí čo sú ochotní utratiť peniaze len aby boli tam kde sú. Zatiaľ o takých neviem
Ja a výzvy to je u mňa správna konštelácia určité záležitosti nerád urychľujemmne sa to páči ,čím hra má väčšiu obtiažnosť tým je to zaujímavejšie.. to sa tvorcom podarilo aspoň to má šťavu ...netreba po každej aktualizácii lamentovať a vymýšlať ako to obísť...