Priestor pre diskusiu o Vypnutí CvC a nových Cechových nájazdoch
Tešíme sa na všetky vaše komentáre a spätnú väzbu!
Som zvedavý, aký bonus dostane Hvezdáreň namiesto Rezervnej podpory cechu, keďže tá po vypnutí CvC bude total useless.
Rhando nie si sám kto sa to pýta. Mňa zaujíma ako to bude s ostatnými budovami teda Sv. Vasilom a Dealsky hrad. Čím to chcú nahradiť? Na prvom mieste majú riešiť uvedené budovy a nie novinku cech nájazdy inak im odíde veľmi veľa hráčov
Juber sam povedal, ze este hladaju za co to preportovat.To je dobrá otázka, určite sa na to opýtame.
Vies Venet, neber to zle, ale skus si luskat informacie najskor na beta fore skor, ako tu zacnes cringe.Viete mi vysvetliť prečo sa dostala informácia na Facebook Forge of empires, že CvC má skončiť 11.12. ? Druhá záležitosť budovy o ktorých sme písali už neposkytujú podporu cechu teda CvC zo strany Innogames žiadna odozva o ukončení tejto funkcie? Hráči sa budú dožadovať správ o ďalšom postupe skutočnosť je taká že Innogames nechce o tom komunikovať.
V správny čas ? Skôr na poslednú chvíľuTen dátum 11.12 sa preto dostal na facebook, pretože sa to týka Beta servera a tam to bolo oficiálne oznámené tu ( predbežne ) - https://forum.beta.forgeofempires.com/index.php?threads/big-news-for-forge.16594/post-165861
Čo sa týka rezervnej podpory cechu, tak tam sa ešte podrobnosti logicky nezverejnili, keďže k samotnému vypnutiu CvC dôjde za viac ako dva týždne. V správny čas budú poskytnuté potrebné informácie![]()