• Zimná udalosť 2023

Milí hráči, pripravte sa opäť vymaľovať mesto na bielo!
    Naše zadávateľky úloh, Ami a Izabela, znovu potrebujú vašu pomoc s výzdobou Mistletownu na sviatočnú sezónu. Pomôžte im, vypočujte si Aminine príbehy a bavte sa pri rozbaľovaní darčekov a získavaní čarovných cien! Pre viac informácií kliknite tuto!

Diskusia Diskusia: Vypnutie CvC a nové Cechové nájazdy

Blau

Community Manager
Člen tímu
Community Management
guild-raids-logo3.png

Priestor pre diskusiu o Vypnutí CvC a nových Cechových nájazdoch

Tešíme sa na všetky vaše komentáre a spätnú väzbu!

Rhando

Aktívny člen
Som zvedavý, aký bonus dostane Hvezdáreň namiesto Rezervnej podpory cechu, keďže tá po vypnutí CvC bude total useless.

Inak kto by chcel vedieť o nových Guild Raids viac, tu je zopár linkov:

https://forum.beta.forgeofempires.com/index.php?threads/new-feature-guild-raids.16423/post-163522

https://forum.beta.forgeofempires.com/index.php?threads/new-feature-guild-raids.16423/post-163819

Naposledy upravené :
Rhando nie si sám kto sa to pýta. Mňa zaujíma ako to bude s ostatnými budovami teda Sv. Vasilom a Dealsky hrad. Čím to chcú nahradiť? Na prvom mieste majú riešiť uvedené budovy a nie novinku cech nájazdy inak im odíde veľmi veľa hráčov

Apo-MKCH10

Nový člen
uvadzame dalsie novinky ako vas co najrychlejsie a najviac obrat o vase peniaze...... toto je bohuzial realita FOE dnes vsetko je len o prachoch a o tom aby si ich co najviac nalial do tejto hry..... na milion percent bude postup v najazdoch zavisli na pouzivani diamantov ved preco nie dalsi dovod skoncit s forge of fragments

Blau

Community Manager
Člen tímu
Community Management
Som zvedavý, aký bonus dostane Hvezdáreň namiesto Rezervnej podpory cechu, keďže tá po vypnutí CvC bude total useless.
Rhando nie si sám kto sa to pýta. Mňa zaujíma ako to bude s ostatnými budovami teda Sv. Vasilom a Dealsky hrad. Čím to chcú nahradiť? Na prvom mieste majú riešiť uvedené budovy a nie novinku cech nájazdy inak im odíde veľmi veľa hráčov

To je dobrá otázka, určite sa na to opýtame.

Viete mi vysvetliť prečo sa dostala informácia na Facebook Forge of empires, že CvC má skončiť 11.12. ? Druhá záležitosť budovy o ktorých sme písali už neposkytujú podporu cechu teda CvC zo strany Innogames žiadna odozva o ukončení tejto funkcie? Hráči sa budú dožadovať správ o ďalšom postupe skutočnosť je taká že Innogames nechce o tom komunikovať.

Rhando

Aktívny člen
Naposledy upravené :

KOFE

Člen
Viete mi vysvetliť prečo sa dostala informácia na Facebook Forge of empires, že CvC má skončiť 11.12. ? Druhá záležitosť budovy o ktorých sme písali už neposkytujú podporu cechu teda CvC zo strany Innogames žiadna odozva o ukončení tejto funkcie? Hráči sa budú dožadovať správ o ďalšom postupe skutočnosť je taká že Innogames nechce o tom komunikovať.
Vies Venet, neber to zle, ale skus si luskat informacie najskor na beta fore skor, ako tu zacnes cringe.

Ten dátum 11.12 sa preto dostal na facebook, pretože sa to týka Beta servera a tam to bolo oficiálne oznámené tu ( predbežne ) - https://forum.beta.forgeofempires.com/index.php?threads/big-news-for-forge.16594/post-165861

Čo sa týka rezervnej podpory cechu, tak tam sa ešte podrobnosti logicky nezverejnili, keďže k samotnému vypnutiu CvC dôjde za viac ako dva týždne. V správny čas budú poskytnuté potrebné informácie ;)
V správny čas ? Skôr na poslednú chvíľu

Rhando

Aktívny člen
A akože načo to chceš vedieť tu a teraz? :D Podľa všetkého, samotné Guild Raids sa nedostanú na beta server skôr ako v 2024, my tu na live serveroch to môžme čakať najskôr na jar ( predpokladám marec / apríl ), nevidím dôvod načo ti teraz bude informácia čo konkrétne nahradí atribút Rezervnej Podpory... Cechu.

Naposledy upravené :